Home Product Demo Contact Acoustiblok
We will be exhibiting at the Power-Gen
International Trade Show at the Orange
County Convention Center, Orlando, FL
West Halls - Booth 5059 Dec. 14 - 16, 2010
Geluidsisolatie met 3 mm Acoustiblok | ABC Geluid voor uw geluidsisolatie Tel.: 0182-353385
 
corner corner
 

 

Geluidsisolatie met 6mm Acoustiblok

Acoustiblok 6mm geluidsisolerend materiaal
 
Acoustiblok zorgt voor high-end geluidsoverlastoplossingen. voor verschillende projecten zoals hotels, ziekenhuizen, bouwplaatsen, overlast van industriele gebieden en andere gebieden waar privacy en geluidsbeperking belangrijk zijn.
Acoustiblok is een zwaar, maar wel erg flexibel visco-elastisch materiaal dat geluidsreductie opleverd door een uniek adiabatisch process. Het geluid wordt niet geweerd, of geabsorbeerd, maar omgezet in in niet gehoorbare energie. is UL geclassificeerd onder filenummer R21490 en het is geschikt om te gebruiken in meer dan 350 wand vloer en plafond constructies.
Acoustiblok wordt standaard gebruikt als onderdeel van een uit lagen bestaande muur, plafond of vloer. Het wordt aan houten of metalen balken geschroefd voordat de gipsplaat erop bevesitgd wordt. Elke laag van 3 mm Acoustiblok zorgt voor een geluidsvermindering tot 30dB (afhankelijk van de frequenties). Het heeft een betere werking dan sommige oplossingen op basis van lood. Een standaard voorzetwand is normaal 33 - 25 STC. Acoustiblok toegevoegd aan deze voorzetwand levert een STC van 52 op, wat beter is dan een beronnen muur van 30cm (STC 51). Zie ook onze online Webshop voor geluidsisolatie
Acoustiblok is UL geclassificeerd onder filenummer R21490 en het is geschikt om te gebruiken in meer dan 350 wand vloer en plafond constructies.
Acoustiblok geluidsspecificaties (STC. NRC, IIC) zijn bepaald door onafhankelijke laboratoria zoals Riverbank Acoustical Laboratories, NGC Testing Services and Intertek ETL/Semko. Orginele rapportages zijn beschikbaar bij uw Acoustiblokleverancier.
Over Acoustiblok:
Acoustiblok geluidsisolatie materiaal is een 3mm of 6mm dik gepatenteerd visco-elastich polymeer materiaal met een hoge dichtheid aan mineralen, zware massa en toch erg flexibel. Doordat het acoustiblokmateriaal met geluidsgolven 'meebeweegd', ontstaat er interne frictie in het materiaal. De akoestische energie wordt omgezet in zeer kleine hoeveelheden warmte. Een laag van 3 mm acoustiblok in een standaard lichte ontkoppelde scheidingsmuur zorg voor meer geluidsreductie dan een 30cm dikke betonnen muur.

Terug naar product pagina

 

 

The words "soundproofing" (100% Sound elimination), which is impossible to achieve with Acoustiblok material or any other product.
The entire materials provided herein are for reference only Acouiblok reserves the right to modify or revise the content at any time without prior notice.

© 2010 Acoustiblok, Inc. All rights reserved.
Sound Deadening Material & Sound Proofing* Solutions - Soundproofing * Directory 
 
bcorner   bcorner