Home Product Demo Contact Acoustiblok
We will be exhibiting at the Power-Gen
International Trade Show at the Orange
County Convention Center, Orlando, FL
West Halls - Booth 5059 Dec. 14 - 16, 2010
Geluidsisolatie met 3 mm Acoustiblok | ABC Geluid voor uw geluidsisolatie Tel.: 0182-353385
 
corner corner
 

hotel soundproofing

Geluidsisolatie in Hotels / Hotel Soundproofing

 

 

Trump Tower

de Trump Tower in Chicago en Las Vegas heeft recent een geluidsisolatie op alle verdiepingen aangebracht in samenwerking met Acoustiblok


Hotel Soundproofing

Toen de oude liften in het Don Cesar's hotel te veel herrie gingen maken, heeft acoustiblok de oplossing verzorgt om het geluid terug te dringen.

Veel luxe resorts, 5 sterren-hotels, ski appartementen en Many luxury resorts, 5 star hotels, cozy ski lodges, en herbergen hebben gekozen voor het gebruik Acoustiblok® voor hun geluidsoverlastproblemen.

Hotel Soundproofing Hotel Soundproofing

Eindelijk tijd voor een korte rustgevende vakantie, waar je al tijden op wacht? NIets kan vervelender zijn dan de hele avond op je hotelkamer ergernis beleven aan het geluid dat de aangrenzende kamers maken. Zakelijke reizigers bevinden zich vaak in hotels vlak bij vliegvelden, treinstations of bij snelwegen, waardoor ze daar vaak slapeloze nachten hebben. Vakantiegangers die naast de lift of naast de airco een kamer krijgen toegewezen zijn vaak ook niet gelukkig met de overlast van deze machines.

  Wall Studs Ceiling  
  Wall Studs Ceiling  

Hoteleigenaren proberen vaak wanhopig een oplossing te vinden voor geluidsoverlast, om het comfort van de gasten te waarborgen. Architecten en aannemers zijn vaak opzoek naar producten die niet alleen efectief zijn, maar ook makkelijk te verwerken. Vaak wordt er geprobeerd om met dubbele gipsplaten en extra isolatiemateriaal te werken, maar dat werkt allemaal niet zo goed als gewenst. Er is echter gewoonweg meer massa nodig om de midden en lage frequenties te bestrijden. Acoustiblok is niet alleen een zwaar, maar ook ee flexible materiaal waardoor het vibreert en daardoor geluid absorbeert. Als Acoustiblok op de juiste manier geinstalleerd wordt dan kan het een dB vermindereing halen van 27 tot 63 door de gehele frequentierange. Zie de Riverbank Lab Test resultaten voor meer informatie

Acoustiblok is UL-gecertificeerd voor muur, vloer en plafond gebruik. Geluid kan effectief aanzienlijk verminderd worden door het gebruik van acoustiblokover de vloer en plafond dwarsbalken. Neem contact op met ons voor specifieke vragen, eisen en wensen.

 


The words "soundproofing" (100% Sound elimination), which is impossible to achieve with Acoustiblok material or any other product.
The entire materials provided herein are for reference only Acouiblok reserves the right to modify or revise the content at any time without prior notice.

© 2010 Acoustiblok, Inc. All rights reserved.
Sound Deadening Material & Sound Proofing* Solutions - Soundproofing * Directory 
 
corner   corner