Home Product Demo Contact Acoustiblok
We will be exhibiting at the Power-Gen
International Trade Show at the Orange
County Convention Center, Orlando, FL
West Halls - Booth 5059 Dec. 14 - 16, 2010
Geluidsisolatie met 3 mm Acoustiblok | ABC Geluid voor uw geluidsisolatie Tel.: 0182-353385
 
topLcorner
topRcorner
 

Toegepaste geluidsisolatie met Acoustiblok

spainflag Esta página en Español

House

Ontsnappen in rust en vrede van uw woning is altijd hetgeen u wenst na een moeilijke dag op het werk. Helaas is het vandaag de dag in de stads- en dorpswijken allesbehalve rustig. Uw rust kan worden verstoord door blaffende honden van de buren, schreeuwende kinderen in de achtertuin, luidruchtige zwembad of jacouzie pompen, airconditioners, vliegtuigen en verkeerslawaai. Dit zijn slechts enkele van de vele dagelijkse lawaaibronnen waar we mee geconfronteerd worden wanneer we trachten tot onszelf te komen op onze gezellige bank of voor een kort dutje.

Acoustiblok® is een eenvoudig te installeren materiaal dat het geluid sterk kan beperken zowel binnenshuis als het lawaai van buiten. Acoustiblok « moet worden ge´nstalleerd op de staanders voordat u de gipsplaten aanbrengt voor verminderen de het geluid tussen de kamers.

P1010027
P3230011

Acoustiblok® kan ook worden ge´nstalleerd over de vloerbalken voordat de ondervloer is aangebracht om het geluid te verminderen van het lopen (contactgeluid) evenals geluid veroorzaakt in de ruimte zelf .

Sommige aannemers hebben Acoustiblok® op het dakspanten om het lawaai te verminderen van overvliegende vliegtuigen of verkeer over drukke snelwegen. Een andere toepassing is om afvoerbuizen te omwikkelen om zo het geluid te dempen van stromend water. Uiteraard zijn er veel meer toepassingen van Acoustiblok®. Neem gerust contact op met een van onze specialisten als u specifieke geluidsproblemen heeft.


Acoustiblok Products
Normal Wood Stud Wall Acoustiblok Wood Stud Wall
wood_studx WoodStud
Normal Steel Stud Wall Acoustiblok Steel Stud Wall
steel_studx steel_stud
All weather sound panel™ (16 oz Acoustiblok™)
staggered-stud
Tile Flooring Ceiling
Tile floor Ceiling
Carpeted Flooring Wood Flooring on Concrete
CarpetFloor Wood Floor
Wood Flooring on Joists Staggered Stud Wall
wood_floor_joists
stag_stud
 
   
The words "soundproofing" (100% Sound elimination), which is impossible to achieve with Acoustiblok material or any other product.
The entire materials provided herein are for reference only Acouiblok reserves the right to modify or revise the content at any time without prior notice.

© 2010 Acoustiblok, Inc. All rights reserved.
Sound Deadening Material & Sound Proofing* Solutions - Soundproofing * Directory 
 
bottomL

bottomR