Home Product Demo Contact Acoustiblok
We will be exhibiting at the Power-Gen
International Trade Show at the Orange
County Convention Center, Orlando, FL
West Halls - Booth 5059 Dec. 14 - 16, 2010
Geluidsisolatie met 3 mm Acoustiblok | ABC Geluid voor uw geluidsisolatie Tel.: 0182-353385
 
topLcorner
topRcorner
 

Toegepaste Geluidsisolatie

Spain flag Esta página en Español

Geluidsisolatie in wand en muur / Prefab Constructies

Normale Houtskelet Wand
Acoustiblok in Geluidsisolerende Houtskelet Wand
Normal Wood Stud Wall   Acoustiblok geluidsisolerende hout skelet wand

Normale Metal Stud Wand Acoustiblok in Geluidsisolerende Metal Stud Wand Dubbele Metal Stud Geluidsisolerende Wand met Acoustiblok
Normal Steel Stud Wall Acoustiblok Geluidsisolerende Metal Stud Wand Acoustiblok Geluidsisolerende Dubbele Metal Stud Wand  

Maximale geluidisolatie : Hoogste geluidsisolatie in de bouw

Maximum Sound Isolation: Highest Standard in the Industry

Vloer toepassingen / Prefab Constructies

Geluidsisolerende Tegelvloer Tegelvloer met vrijhangend plafond Geluidisolerend plafond
Tile Flooring Tile with Suspended Ceiling Ceiling

Geluidsisolerende Tapijtvloer Geluidisolerende Parket op lichte vloer Geluidisolerende Tegels op lichte vloer
Geluidsisolerende vloer met tapijt Geluidsisolatie Parket Vloer Tile on Pan Floor

Geluidsisolerende Houten Vloer
Geluidsisolerende gietvloer Gypcrete®
Wood Flooring on Joists   Wood Flooring with Gypcrete<sup>®</sup>

Acoustiblok in wand en muur

Acoustiblok in Wanden

Apartement geluidsisolatie
Om de oppervlakte in een plattegrond te maximaliseren, worden gemeenschappelijke muren vaak gebruikt om te voldoen aan de brandveiligheid. Vaak wordt er niet meer dan een tussenwand gebruikt, waardoor er veel geluidshinder is van de andere ruimtes. Soms probeert men dat op te lossen door iets zwaarder materiaal te gebruiken in muur maar dit geeft meestal niet het gewenste resultaat.

Dit is vaak niet afdoende omdat er nog steeds een vaste verbinding in de constructie aanwezig is van de ene kamer naar de andere. Om het transport van geluid door de muur te verminderen, is een ontkoppelde voorzetwand met acoustiblok aan te bevelen.

Ook kan men bij geluidshinder kijken naar de plafond en vloeren. Houten vloeren en vloerbedekking kan over het acoustiblokmateriaal gelegd worden waardoor. Dit geeft als resultaat dat de geluidstransmissie aanzienlijk verminderd en de overlast verdwijnd.

Home Theater geluidisolatie
Home Theater Sound ProofinMet de grote populariteit van Home Theater systemen, neemt de vraag naar geluidsisolatie ook toe. In de rest van het huis kan men over het algemeen de thuisbioscoop ook horen. Acoustiblok wordt gebruikt om dit te voorkomen. Door het gebruik in de muren van de ruimte wordt het grootste gedeelte al opgelost. eventueel kan de subwoofer / speakers ook ontkoppelt neergezet worden om het resultaat te optimaliseren.

Een ander voordeel is de verbeterde akoestiek in de ruimte zelf. Het bewerken van de muren, vloeren en plafond heeft als resultaat dat het bassgeluid duidelijker en strakker klinkt.

 

Nieuwbouw
"Eindelijk een gemakklijk te gebruiken product voor het tegengaan van geluidsoverdracht". Zorg ervoor dat geluid van buiten geen overlast veroorzaakt in je nieuwe huis. Soms staan de beste huizen naast drukke wegen, of heb je last van de blaffende hond van de buren om 3 uur 's nachts. Door Acoustiblok op de juiste manier in de buitenmuren van het huis te verwerken zal een groot verschil maken in het geluid wat de woning binnen kan dringen. Het is makkelijke te installeren en heeft het zal ook de thermische isolatie van de woning ten goede komen. Voor de tussenwanden is het aan te bevelen om kamers te isoleren waar veel geluid wordt geproduceerd, zoals de kinderkamer slaapkamer, gamekamer, computerkamer, washok, e.d. Mocht je het huis willen doorverkopen dan is Acoustiblok een goede manier om de waarde van je huis te vermeerderen.

Bestaande woningbouw
Acoustiblok® kan ook een grote verbetering aanbrengen in bestaande bouw bij muren zolders onder vloerbedekking of houten vloeren. Doordat het niet condenseert kan het goed gebruikt worden in combinatie met houten vloeren. Het verminderd niet alleen het geluid in de kamer eronder, maar ook in de het geluid van lopen op de vloer in de tuimte zelf.

Scheepvaart
Acoustiblok® zorgt voor een zeer duidelijke vermindereing van het geluid van motoren of generatoren. wanneer het op de juiste manier geistalleerd wordt. Het product is niet vatbaar voor schimmel en getest en brandveilig tot een temperatuur van 93° C zonder dat het vervormd of corrodeert. Ook is het gebruik in schotten een zeer veel gebruikte toepassing. Als met al is het een zeer bruikbaar product voor gebruik in de scheepvaart.

Auto industrie 
Wegverkeersgeluid en motorgeluid can goed gereduceerd worden met Acoustiblok® (mits goed geinstaleerd) Het zal veel stiller worden in de auto en alle audiosystemen zullen beter presteren. Het is bestand tegen vocht, hittebestendig tot 93° C en gemakkelijk te verwerken in deuren vloeren en wanden. Anders dan andere isolatie materialen, zal Acoustiblok niet vervormen na langdurige druk onder bijvoorbeeld bekleding/ vloerbedekking. Het is gemakkelijk te knippen of te snijden met een stanleymes.

 

Unique Noise ProblemsUnieke andere akoestische problemen
Acoustiblok® kan op honderden andere manieren toegepast worden. can be used in hundreds of other ways. Omdat het zeer buigzaam is kunnen allerlei dingen ermee ingepakt worden, van motoren tot boxen en van fabrieksruimtes tot gymzalen.

  • Rondom rumoerige kleine apparaten zoals printers e.d..
  • Zware machine werkplaatsen Heavy machinery areas
  • Sportlocaties.
  • Vliegvelden en militaire bases

 

The words "soundproofing" (100% Sound elimination), which is impossible to achieve with Acoustiblok material or any other product.
The entire materials provided herein are for reference only Acouiblok reserves the right to modify or revise the content at any time without prior notice.

© 2010 Acoustiblok, Inc. All rights reserved.
Sound Deadening Material & Sound Proofing* Solutions - Soundproofing * Directory 
 
bottomL

bottomR